Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 20 common:people_all_forms

Звернення до учнів та батьків Міцівецької гімназії!

Date: 7 травня 2020 о 22:03
77 views

Щодо підсумкового оцінювання та завершення 2019/2020 н.р.

Шановні здобувачі знань та батьки Міцівецької гімназії!

Травень наближає нас до завершення 2019-2020 навчального року. Цей навчальний рік виявився для нас усіх справжнім випробуванням через карантинні заходи. Дистанційне навчання змусило мобілізувати зусилля усіх учасників освітнього процесу: учнів, батьків та вчителів.

Педагогічний колектив Міцівецької гімназії у короткі терміни успішно освоїв нові онлайн-сервіси для дистанційного навчання. Учні 1-6 класів навчаються за допомогою таких ресурсів, як Google Docs, Viber, Facebook та інших зручних для них та вчителів застосунків. 7-9 класи працюютьу Google classroom – віртуальних класних кімнатах. У разі виникнення певних питань, працюємо у телефонному режимі.

Центр дистанційного навчання - сайт Міцівецької гімназії на платформі E-school. Сторінку «Дистанційне навчання» можна знайти за посиланням https://micivecka.e-schools.info/pages/distantsjne-navchannja

Для популяризації роботи закладу створено сторінку Міцівецької гімназії у FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100048268882659

Дякуємо батькам, які стали нашими партнерами, забезпечили дітей засобами для роботи у мережі Інтернет, працюють із дітьми та підтримують зворотній зв`язок із  педагогами.

Попереду найважливіший період навчання - успішне завершення навчального року. І яким він буде, залежить тільки від нас із вами, від злагодженості наших дій, педагогічної мудрості та витривалості. Здійснюватися цей етап має відповідно до нормативних документів МОН наступним чином:

  1.  Річне оцінювання у 2019-2020 навчальному році буде здійснюватися з урахуванням результатів навчання у І та ІІ семестрі.
  2. Оцінка за ІІ семестр буде виставлена на основі тематичних оцінок, отриманих  у січні-березні 2020 року та тематичних оцінок дистанційного навчання в період карантинних обмежень. За Вашою дитиною (у разі потреби) зберігається право на апеляцію оцінки з того чи іншого предмета.
  3. ІІ семестр завершиться 29 травня відповідно до структури навчального року у Міцівецькій гімназії.
  4.  Річні оцінки у класні журнали  будуть виставлені у період не пізніше 6 робочих днів після завершення ІІ семестру та можливості фізичного повернення педагогічних працівників до приміщення гімназії з урахуванням карантинних заходів.
  5. Учні Міцівецької гімназії будуть переведені до наступного класу рішенням педагогічної ради у червні 2020р.відповідно до результатів навчання усього навчального року.
  6. Свідоцтва досягнень учнів 1, 2-х класів, табелі навчальних досягнень учнів 3-8-х класів будуть надіслані класними керівниками в електронному вигляді з подальшим врученням оригіналу документа на початку нового навчального року.
  7. Річне оцінювання випускників 9-х класів, звільнених від ДПА (наказ МОН), здійснюється на підставі результатів І семестру, очного навчання упродовж січня-березня та результатів дистанційного навчання.
  8. Оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти орієнтовно завершиться до 15 червня.
  9. Видача свідоцтв буде здійснюватися відповідно складеного графіка після прийняття Урядом рішень про зняття певних карантинних обмежень для здобувачів освіти та з дотриманням регламенту санітарно-епідеміологічної безпеки.
  10. Масових заходів щодо завершення навчального року та випуску учнів із гімназії рекомендовано не проводити через протиепідеміологічні заходи.

Шановні батьки! Ми разом з вами та нашими дітьми проходимо непростий, навіть стресовий період дистанційного навчання. Ми розуміємо, як Вам складно. Дякуємо за ваше терпіння. Сподіваємось на Вашу підтримку і толерантність до своїх дітей. Можливо, просто добре слово буде більш значущим, ніж чиїсь аргументи чи, навіть, відзнаки. Ми знаємо, що нам ще не все вдалося.  У той же час хочемо запевнити вас, що залишаємося вашими партнерами та з нетерпінням очікуємо на повернення наших учнів до гімназії.

Бережіть себе та своїх близьких! Будьмо здоровими!

З повагою адміністрація Міцівецької гімназії.

Comments:
Only authorized users can leave comments.