Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 20 common:people_all_forms

Інженерний тиждень

Date: 8 лютого 2021 о 10:27, Refreshed 10 лютого 2021 о 19:30
51 view

   У нашій гімназії ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ стартував 2 лютого. І розпочали його першокласники! Завдання "Паперова маска" - один з прикладів самозарадності й того, що прості речі рятують життя людям. Результатом виконання завдання створення індивідуальної маски в умовах пандемії. Діти у захваті, зацікавленні, активні, задоволені. (класовод Бахтин Т.А.)

   Другокласники активно долучились до роботи. Особливо їх зацікавило завдання "Безпечне приземлення". Діти довго експериментували, поки досягли бажаного результату. (класовод Горбатюк О.В.)

   Учні 3 класу нашої гімназії активні, творчі, допитливі. Вони теж долучилися до роботи в рамках ІНЖЕНЕРНОГО ТИЖНЯ. Діти виготовили махоліт та радо з ним експериментували. (класовод Трачук О.С.)

   В рамках інженерного тижня експериментували і наші четвертокласники. Вони виготовляли модель барометра, дізналися про атмосферний тиск та самі виявили, що він певним чином залежить від температури повітря. Також діти виготовили насос для повітряних кульок, дізналися що таке тиск газів.Надійними помічниками для юних експериментаторів стали їх вчителька Мельник Д.А. та директор гімназії Бучківська Т.А.

   Із захопленням та неабиякою цікавістю кспериментували наші п'ятикласники. Діти виготовили насос для повітряних кульок і одразу випробували його. Всі задоволені роботою, адже експеримент вдався! Повітряні кульки надули легко і просто. (класний керівник Козярецька О.А.)

   Шестикласники створювали моделі: «Ракета» та «Що там в океані?». Здобувачі освіти випробували себе у майстерності моделювати, спробували щось винайти, створити власними руками. Виготовивши моделі, хлопчики запустили ракети, а дівчатка познайомилися із мешканцями океанічних глибин. (класний керівник Горбатюк Т.В.)

   В ролі юних інженерів побували учні 9 класу. Вони виготовили корисну та потрібну у наш час річ - санітайзер для рук. Працювали обережно та чітко, адже тут потрібні точні пропорції речовин, які входять до складу санітайзера. Експеримент вдався! Тепер усі дев'ятикласники мають дієвий захист для рук, який легко та зручно носити з собою. (класний керівник Ференс С.В.)

   "Бактерії, що зникають". Знову експериментують наші першокласники.Вони ще раз пересвідчились у тому, що коли опустити брудні руки у воду - бактерії зникнуть. Можливо після виконання саме цього завдання більше не доведеться нагадувати нікому з учнів, що руки потрібно мити ретельно. (класовод Бахтин Т.А.)

   До цікавих експериментів в рамках Інженерного тижня були залучені учні 7 класу гімназії. Діти виготовили хлопавки з паперового стаканчика та кульки. Також проекспериментували, як можна надути повітряну кульку вуглекислим газом. (класний керівник Боярська Л.В.)

  Цікаво, весело та креативно експериментували учні Міцівецької гімназії на занятті гуртка "Біологія людини засобами STEM освіти" під керівництвом Магаляс Л.С. Юні дослідники працювали одразу у кількох творчих лабораторіях. Демонстрували "чудове зникнення бактерій" під дією акваріумної води та виготовили санітайзер для рук. Діти у захваті! Це дійсно цікаво!

   На прикладі виготовлення іграшки "Круть-верть" класовод 1 класу Бахтин Т.А. поговорила з дітьми не просто про рух, а й про його характеристику, таку як пластичність. А ще дослідили змішування кольорів - оптичне й механічне.

 Наші п'ятикласники теж продовжують експериментувати. Вони також виготовили іграшку "Круть-верть". Граючись, досліджували оптичне змішування кольорів. (класний керівник Козярецька О.А.)

Comments:
Only authorized users can leave comments.