Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 20 common:people_all_forms

Випускний вечір

Date: 18 червня 2018 о 15:52, Refreshed 18 червня 2018 о 18:50
240 views

   16 червня 2018 року наша школа знову випроводжала своїх випускників у доросле життя та гостинно відкривала двері для випускників 2008, 1998, 1988, 1978 та 1968 років. Випускний вечір – це завжди велике свято для міцівчан, адже кожен якоюсь мірою до нього причетний. Для наших випускників – це розставання  зі школою, рідними і затишними стінами,  добрими наставни­ками. А для наших гостей – це зустріч з дитинством, приємні спогади про шкільне життя.

   На свято випускного вечора завітали гості: заступник Дунаєвецького селищного голови, начальник відділу освіти виконавчого комітету Дунаєвецької селищної ради Гіджеліцька Лілія Феодосіївна та староста села Боярська Поліна Болеславівна.

   Свято розпочалося із урочистої зустрічі наших випускників, поруч з якими у цей день була перша вчителька Мельник Діна Анатоліївна та класний керівник Боярська  Любов Володимирівна. На знак  відкриття свята пролунав Гімн України. Випускники вшанували пам'ять про полеглих у Другій світовій війні, поклавши  квіти до підніжжя пам’ятника загиблим воїнам.

   Теплі слова  привітання  лунали в цей день для випускників з вуст директора школи Бучківської Таїсії Анатоліївни, начальника відділу освіти виконавчого комітету Дунаєвецької селищної ради Гіджеліцької Лілії Феодосіївни, старости села Боярської Поліни Болеславівни  та  батьків. Директор школи Бучківська Таїсія Анатоліївна разом із начальником відділу освіти Гіджеліцькою Лілією Феодосіївною вручили випускникам свідоцтва та привітали їх із отриманням документу про неповну середню освіту. Свідоцтво з відзнакою отримала Данчук Олександра. Також директор школи відзначила учнів, що мають високий рівень навчальних досягнень та вручила їм похвальні листи. Це Дудко Тимур, Слободян Вероніка, Кузяк Олександра (2 кл.), Трачук Ангеліна та Камінська Ангеліна (3 кл.), Лянскорунський Валентин (4 кл.), Коханюк Богдана, Скибіцька Аліна, Підлісна Ольга та Ягольницький Максим (6 кл.). Приємною несподіванкою для випускників стали подарунки від Дунаєвецької селищної ради. Усі вони отримали флешки. Випускників вітала і перша вчителька Мельник Діна Анатоліївна разом із своїми теперішніми першокласниками.  В свою чергу дев’ятикласники говорили слова вдячності вчителям та  батькам.

   Усіх присутніх на випускному вечорі вітали молодші учні школи, демонструючи свою майстерність у танцях та співі. Також випускників привітали їх молодші братики та сестричка. Цікавою несподіванкою для наших випускників був перегляд презентації  їх шкільного фотоальбому. Вони пригадали своє дитинство, шкільні роки , починаючи від 1класу до 9. На завершення свого виступу випускники танцювали свій останній шкільний вальс.

   Друга частина Випускного вечора – це зустріч випускників 2008, 1998, 1988, 1978 та 1968 років. Щороку школа гостинно відчиняє двері для своїх учнів. Випускники минулих років завжди збираються на це свято зустрічі із своєю юністю. Вони спілкуються, згадують цікаві історії із шкільного життя, заходять до школи, до своїх класів, дякують вчителям за навчання та виховання, фотографуються на згадку про зустріч. Цьогоріч вони мали змогу пригадати свої шкільні роки, переглянувши презентацію, де було зібрано фотографії  їх  навчання в школі. Теперішні учні подарували гостям шкільний вальс, на мить повернувши їх у світ дитинства. А на завершення  зустрічі ведучі запропонували усім згадати мелодію шкільного вальсу та станцювати його, як колись. Потім  - фото на згадку на порозі школи.

Тож приємних усім спогадів і до нових зустрічей!

Comments:
Only authorized users can leave comments.