Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 20 common:people_all_forms

День Знань

Date: 3 вересня 2018 о 22:47, Refreshed 3 вересня 2018 о 23:01
189 views

Вітаємо усіх з Днем Знань!

   3 вересня 2018 року в Міцівецькій ЗОШ І-ІІ ступенів  відбулося свято «День Знань». (Фото можна переглянути в меню "ФОТОАЛЬБОМИ") Барвиста осінь зустріла усіх урочистим, незабутнім днем, який скликав до школи усіх школярів. Особливим він був  для першокласників, які вперше в своєму житті сіли за шкільні парти і крокуватимуть у світ цікавого за програмою Нової української школи із новими технологіями.

   За доброю традицією перші слова привітання учні, вчителі, батьки та усі присутні почули від директора школи Бучківської Таїсії Анатоліївни. Вона щиро привітала усіх з початком нового навчального року. На наше свято завітали гості: староста села Боярська Поліна Болеславівна та старший менеджер товариства «ЕНСЕЛКО Агро» Рокіцька Олена Йосипівна. Вони вітали усіх зі святом та подарували першокласникам  подарунки.

   Свято Знань видалось цікавим, красивим, хвилюючим. Лунали пісні про школу та про Україну. До нас завітав «Новий навчальний рік», який об’єднав 11 першокласників у єдину дружню шкільну сім’ю.  Подарунком від дев’ятикласників  стали маленькі шкільні дзвіночки, які будуть  нагадувати першачкам, що вони уже школярі. Привітали шкільну родину і учні 9 класу, адже для них цей рік буде найвідповідальнішим. Першокласниця Попова Дар’я та дев’ятикласник Кучерявий Микола подали перший дзвінок 2018 – 2019 навчального року. Вихованці хореографічного гуртка виконали танцювальну композицію «Діти України». Після цього директор школи Таїсія Анатоліївна запросила дев’ятикласників провести учнів 1 класу на перший урок коридором з рушників, який з любов’ю та найкращими побажаннями і сподіваннями зробили батьки першокласників. Далі директор запросила до школи усіх учнів від 2 до 8 класу разом із класними керівниками.

   У школі на дітей чекала  несподіванка. Усі класи виявились зачиненими, а щоб здобути ключі, потрібно було пройти цілий ряд  творчих, цікавих завдань, які діти знаходили у великих конвертах біля дверей свого класу. Гра-квест «У пошуках скарбів» розвеселила та підбадьорила  школярів і вони зайшли до своїх класів радісні, повні енергії та творчого запалу.

   Після гри класні керівники та класоводи провели перший урок, присвячений  Україні, миру, європейським цінностям. Уроки мали патріотичне спрямування. Вчителі прагнули виховати у школярів почуття національної гідності, любові та поваги до Батьківщини та рідного краю, прагнення збереження миру у нашій країні та на планеті в цілому, поглибити знання учнів про Україну, Європейський Союз, країни Європи,  розвивати пізнавальну активність учнів та формувати переконання у нетлінності духовних скарбів українського народу.  

Comments:
Only authorized users can leave comments.